Начало >> Блог 

Блогът на USAuto

Пазарът на автомобили в САЩ е изключително динамичен. Спокойно се нарежда на второ място в световен план след Китай по брой нови продадени коли. Благодарение на стандарта и интересите на хората, развитието на пазара го прави и конкурентен. Освен че автомобилите там са качествени, цените им са достъпни за почти всеки американец. Затова и голяма част от населението използва лизинга като начин за изплащане на новия си автомобил. Според статистиката близо 100 милиона американци не успяват да покриват дълга по лизинга си, което е добре дошло за нас. Защо и как?

Мечтаете ли си за автомобил като Dodge Challenger? Или може би за ChevroletFord Mustang или подобна луксозна американска кола, но на достъпна цена, внос от САЩ? Възможно ли е да намерим подобни съкровища на българския пазар и как се случва това?

Със сигурност тук няма "правилен" отговор, но ние от USAuto.bg ще се опитаме да обосновем нашата гледна точка. Несъмнено всеки човек, който в някакъв момент от живота си решава да си купи автомобил си задава този въпрос. Винаги става дума за пари, но не ...

Покупката на кола на старо в България е умение, което всеки българин трябва да притежава. То се гради постепенно с времето, година след година, закупена кола след закупена кола, грешка след грешка. 

Поне 5 прични да купиш кола с нас от САЩ

  • Достъп до най-горещите сделки в САЩ от Застрахователи, Банки, Партньори и Търгове
  • Направи Умна Покупка и получи повече повече стойност за парите си 
  • Ние организираме всичко за теб и не се занимаваш с транспорт, транзакции, подизпълнители, пощи, митници и т.н.
  • Крайна цена при оферта с включени всички разходи, включително митнически и ДДС
  • Грижа за теб и след закупуването с възможност за  доставка на авточасти 

Каквото и да си говорим, за повечето хора в България цената винаги е от голямо значение. С USAuto получих много повече. На време, приятелски настроени са, професионални. Спестих над 15 000лв от покупката на новият си автомобил.

Б. Минчев

Адвокат